Știri de ultimă oră, sănătate, economie, povești si breaking news

Urmărire cu focuri de arma în Botoșani. Bărbatul urmărit a decedat.

0

Un incident şocant s-a petrecut astăzi la Copălău. Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, şi-a pierdut viaţa după ce a fost implicat într-o urmărire ca în filme cu poliţiştii pe drumul spre Iaşi.

În timpul urmăririi, bărbatul care se afla la volanul unei Mazda cu numere străine, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un șanț de pe partea stângă a drumului. Asta după ce maşina a derapat aproximativ 30-40 de metri.

Martorii spun ca polițiștii care se aflau în urmărirea bărbatului a tras focuri de arma în autoturism după ce acesta a ieșit în decor.

Medicii care au venit la locul incidentului la solicitarea polițiștilor nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 37 de ani.


Apreciază și distribuie ⬆

„La data de 17 decembrie a.c., un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora şi există posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier.

Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști.

S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de pe marginea drumului. Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului. Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.