Știri de ultimă oră, sănătate, economie, povești si breaking news

În spitalul din Suceava „se aud telefoanele sunând din sacii negri în care sunt căraţi morţii“

0

Potrivit declaraţiilor nepoatei sale, citate de G4Media, un pacient fusese internat în acest spital, la pneumologie, prezentand simptome de astm. Insă mai bine citim ce a relatat Gianina Ursu, nepoata acestui pacient decedat:

”Unchiul meu a murit dimineaţă la ora 5. Nu răspundea la telefon şi familia a intrat în panică, nimeni nu ştia nimic. Avem în famillie o doctoriţă care a dat telefoane în tot spitalul şi aşa a aflat că e mort. A aflat de la morgă. Cu o zi în urmă, unchiul meu spunea familiei că din sacii negri cu care sunt transportaţi pacienţii morţi sună telefoanele. Erau rudele care sunau să afle ce se întâmplă cu ei. Unchiul meu a fost marcat de această imagine. În cele din urmă, şi el a murit în spital”.


Apreciază și distribuie ⬆

Așa cum am menționat mai sus, unchiul Geaninei Ursu a fost internat la pneumologie, ”exact unde Gheorghe Flutur a fost internat singur într-o rezervă, deşi el trebuia internat la secţia de boli infecţioase, pentru că era pozitiv de coronavirus”.

”De ce a fost nevoie de zeci de telefoane pentru a afla situaţia pacientului internat? ”Doctoriţei din familia noastră care a încercat să afle ce se întâmplă i s-a spus că unchiul meu nu avea telefon şi de asta nu au putut să anunţe familia că a murit. Dar el avea telefon, aşa a ţinut legătura cu familia. În plus, pe fişa de internare e trecut numărul de telefon al familiei, dar nu a sunat nimeni”, a mai povestit Gianina îndurerată.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat ieri seară (30.03.2020) carantinarea municipiului Suceava, unde se află 593 de cazuri de infectare cu Covid-19. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat și el, tot ieri (30.03.2020), încă 13 decese la persoane infectate cu Covid-19. Toţi pacienţii, cu vârste cuprinse între 40 şi 80 de ani, se aflau la Spitalul Judeţean Suceava, pe diferite secţii.