Știri de ultimă oră, sănătate, economie, povești si breaking news

Doi soți din Aiud, amendați cu 4.000 de lei pentru că nu au trecut ora în declarațiile pe propria răspundere

0

Doi soți din Aiud au fost amendați cu câte 2000 de lei fiecare pentru că nu au trecut intervalul orar de deplasare în declarațiile pe propria răspundere.

Imaginea cu procesul verbal a fost publicată joi pe rețeaua de socializare Facebook, unde a adunat zeci de comentarii.

Doi soţi din Aiud, amendaţi cu 4.000 de lei pentru că nu au trecut ora în declaraţii pe propria răspundere. Ce spune Poliţia

Astăzi am primit amendă de la Poliția Aiud, domnul agent Negru, pe motiv că nu am scris în declarație ora deplasării. Nu există în declarația pe propria răspundere așa ceva. Au mai trecut oameni pe stradă, nu au fost controlați, în amendă spunându-se că nu a fost nici un om pe drum. Asta pentru că am fost după alimente. Amenda este de 2000 de lei.

Asta face Poliția Aiud! După ce ni s-a fotografiat declarația, ni s-a spus că suntem liberi și că este totul în regulă. Vi s-a dat puterea să vă bateți joc de oameni? Acest domn polițist cu buletinul în mână nu poate calcula câți ani avem. Ordonanța militară din amendă e dată pentru persoane de peste 65 de ani.


Apreciază și distribuie ⬆

Soțului meu i s-a emis aceeași amendă, în valoare de 2000 de lei. Aproape 1000 de euro pentru că aveam totul în regulă.” a scris o localnică din Aiud, joi, pe rețeaua de socializare Facebook.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Alba au transmis că cei doi soți au fost văzuți în mai multe zone ale orașului și că trecuseră în declarații doar locuri generale.

Cei doi au fost observați în mai multe zone ale orașului, iar pe declarația pe proprie răspundere erau precizate locații generale(centru, Micro, piața) pentru asigurarea bunurilor care acoperă necesitatea de bază a persoanelor și animalelor.

În momentul depistării aveau asupra lor un pachet de stixuri, care ar fi putut fi cumpărate și de la magazinul din apropierea locuinței lor. Rugăm cetățenii să înțeleagă faptul că, pentru sănătatea lor, este important să iasă din casă cât mai rar și doar dacă au motive întemeiate.„, a precizat reprezentantul IPJ Alba.