Știri de ultimă oră, sănătate, economie, povești si breaking news

Şoşoacă șochează din nou

0

Așa cum poate deja v-ați obișnuit cu  proaspăta senator Șoșoacă

Aceasta a fost surprinsă în prima ei zi în Parlament scobindu-se meticulos în nas și urechi și nu numai în timpul ședinței care a avut loc ieri pentru desemnarea șefiei camerelor.

Proaspăta senatoare a făcut spectacol în prima ei zi pe băncile Parlamentului zeci de imagini sau plimbat pe internet în care doamna senatoare își verifică fiecare vestibul să nu conțină cipuri.  Toate acestea în timpul  ședinței de ieri pentru stabilirea șefiei camerelor ale Parlamentului Românie.

Cine este Diana  Şoșoacă,   senator din partea AUR la Iași ?


Apreciază și distribuie ⬆

Diana  Şoșoacă A devenit cunoscută mai ales pe Facebook După ce a început să posteze mesaje împotriva măsurilor de combatere a infecției cu SARS-CoV-2. Prima victorie pe care aceasta a obținut o a fost la pelerinajul de la raclele Cuvioasei Parascheva. Atunci aceasta a fost lăsată să intre în curte deși nu avea voie și nici nu purta mască de protecție.

Conform declarației de avere Diana Șoșoacă are patru terenuri două apartamente și o casă de vacanță. Pe lângă acestea mai deține o mașină din 2015.  Tot în cadrul declarației de avere aceasta mai declară că are obiecte de artă în valoare de 5.000 de euro. Diana Șoșoacă este avocat în Baroul București și secretar al unei fundații.

Diana Șoșoacă mai este cunoscută și pentru că a reprezentat în instanță  Arhiepiscopia Tomisului în dosarul în care se solicită ridicarea restricțiilor de la  pelerinajul de Sfântul Andrei.

Astea fiind spuse  vă las pe dumneavoastră să trageți propria concluzie.

În această țară sunt oameni mai mult decât capabil să ridice standardele de viață ale populației la nivele mult peste cele din afara țării cu singura condiție ca noi să ii alegem pe ei și nu alte aberații care ajung să își bată joc de țara asta. Politica românească e plina de astfel de exemple și cu toate acestea noi continuăm să îi alegem.