Știri de ultimă oră, sănătate, economie, povești si breaking news

Președintele Klaus Iohannis va petrece Paștele acasă, cu soția:”Nu vom merge la biserică,..”

0

Președintele Klaus Iohannis va petrece Paștele acasă, cu soția: „Nu vom merge la biserică, nu vom merge să luăm lumină, nu vom invita pe nimeni la masă”, transmitea președintele României.

Pentru a oferi cetățenilor un exemplu, Klaus Iohannis a spus ce va face de Paștele catolic, care se sărbătorește în această duminică.

„Eu, personal, voi sărbători Învierea Domnului acum, duminică, și pot să vă spun ce o să fac eu. O să stau acasă, împreună cu soția mea, Carmen”, a spus președintele României.

Klaus a continuat: „Vom fi numai noi doi. Nu vom merge la biserică, nu vom merge să luăm lumină, nu vom invita pe nimeni la masă, nu vom merge la nimeni la masă. Vom fi acasă, vom urmări liturghia la televizor, vom aprinde o lumânare în casă și ne vom ruga„.


Apreciază și distribuie ⬆

Șeful statului a transmis că speră ca toți românii să facă același lucru, de Sfintele Paști.

„Asta mă aștept , dragi români, să faceți cu toții. Este greu, ne cade greu. De obicei, de Paști ne întâlnim cu prietenii, cu familia, ieșim afară. De data aceasta nu se poate. Este foarte, foarte important să respectăm și acum, de Sfintele Sărbători, regulile impuse de autotități!”, a mai afirmat președintele.

Klaus Iohannis a vorbit și despre posibilitatea ca, în absența respectării măsurilor de siguranță, situația din România să fie mult mai gravă.

Dacă scăpăm din mână această epidemie, vă spun că s-ar putea să fie foarte grav și să fie grav pentru foartă multă lume. Așadar, dragi români, vă rog să respectați în continuare indicațiile autorităților, pentru ca după aceea să ajungem cât reușim de repede în faza în care și la noi se poate discuta despre măsuri de relaxare”, a mai spus președintele.