Știri de ultimă oră, sănătate, economie, povești si breaking news

Incredibil! O asistentă medicală din Galați, umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital care primește bolnavi de COVID-19

0

Mihaela Moga Pal, în varstă de 44 de ani, lucrează la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați și întampină probleme cu vecinii de cand a izbucnit epidemia de COVID-19. Ea a povestit pe Facebook ca anume i s-a întamplat în ultimele zile. După cum puteți vedea în fotografia ei, Mihaela nu poate sta acasă, avand responsabilități mari de dus pe umeri.


Apreciază și distribuie ⬆

A fost dată afară din magazinul blocului, bloc în care locuiește de mai bine de 20 de ani

„Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase Galați. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.!!!! Ce să înțeleg…. e discriminare????”, a scris Mihaela Moga Pal pe contul ei personal de Facebook.La mesajul ei au fost postate sute de comentarii, cei mai mulți o încurajează și îi recomandă să facă plângere la Poliție.„Ar fi frumos ca atunci când ajungi acasă să te aștepte cu flori. Că nu ești una din acele persoane care și-a dat demisia. Meriți tot respectul”, „Nu vă cunosc dar îmi pare atât de rău că sunteți pusă în situația asta.. îmi este rușine pentru rușinea vecinilor dumneavoastră… sper să aveți tăria să îi ignorați, să depuneți plângere și să rămâneți sănătoasă!”.Iată și alte cateva comentarii: „Doamne, ce hiene, nu se gândesc că dumneavoastră salvați vieți? Huaaaa, rușine vecinilor și celor ce s-au comportat așa cu dumneavoastră!”, „Sunt probabil aceiasi vecini care, cu putin timp in urmă, vă rugau să le faceti o injectie sau vă cautau in mod expres cand aveau o problema la spitalul unde lucrati. Caracterul omului este infect şi nu-l schimba nicio suta de pandemii. Putere şi sănătate, scumpă doamnă!”

Doamnă Mihaela, aveți tot respecul și din partea noastră!