Știri de ultimă oră, sănătate, economie, povești si breaking news

Mască de protectie fără adaos comercial

0

eMAG pune la vânzare peste 7 milioane de măști, fără adaos comercial

eMAG pune la vânzare, începând de joi, peste 7 milioane de măști, fără adaos comercial, în seturi de 50 de bucăți, la de 146,83 de lei.

Stocul este actualizat săptămânal, lunea și joia, pe baza costului mediu ponderat de la fiecare aprovizionare, acesta este afișat transparent în pagina produsului.

„Începând de azi, setul de măști simple cu trei pliuri este disponibil la eMAG și poate fi livrat rapid, în orice localitate. Ne dorim ca fiecare român să aibă acces la măsuri de protecție de bază, astfel că am decis să vindem fără profit acest produs. Fără a fi specializați în această categorie de produse, am învățat și ne-am adaptat, din mers, astfel încât să putem veni în întâmpinarea unei nevoi pe care oamenii o au în aceste zile și care vizează sănătatea publică”, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG.


Apreciază și distribuie ⬆

Mastile pot fi achizitionate de pe pagina eMag de aici

Primul transport de măști destinat vânzării a sosit ieri pe aeroportul Henri Coandă cu un avion Boeing 787. In acest moment (vineri) stocul de joi este epuizat dar următorul transport va fi disponibil la vânzare de duminică. Necesarul pentru cei care se luptă cu pandemia COVID-19 – medici, jandarmi sau militari-  a fost prioritizat, primele cantități au fost distribuite prin programul Donează pentru linia întâi, organizat de Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender și eMAG, iar acum eMAG începe să vândă pentru toți clienții.

În această perioadă, pe fondul prevenirii infecției cu COVID-19, eMAG recomandă clienților să urmeze îndeaproape anunțurile autorităților și să efectueze plata online cu cardul, evitând astfel plata cu cash.

Pentru a-și proteja angajații și clienții, eMAG a luat un set de măsuri pe care le adaptează în funcție de evoluția situației și de recomandările autorităților. Astfel, tuturor angajaților de la depozite li se ia temperatura de două ori pe zi și poartă mănuși și măști, în timp ce toate spațiile de lucru, de la aprovizionare la livrare, inclusiv mașini, sunt dezinfectate periodic și zonele comune sunt dotate cu dezinfestanți pe bază de alcool 80%.

De asemenea, curierii poartă mască și mănuși, livrează coletele fără contact și sunt instruiți cum să se protejeze pe ei și pe cei din jurul lor, iar consolele easybox sunt dezinfectate la fiecare alimentare.