Știri de ultimă oră, sănătate, economie, povești si breaking news

Doctoriţă ucisă de iubit în Italia: „M-a infectat cu coronavirus“.Iată ce au descoperit anchetatorii

0

Fără doar și poate, multe persoane au luat-o razna de cand panica provocată de pandemie a cuprins o mare parte din omenire. Lorena Quaranta, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită moartă după ce iubitul ei, Antonio De Pace, a sunat la Poliţie pentru a-şi anunţa fapta. Polițiștii au ajuns la fața locuilui și l-au găsit pe tânăr cu venele tăiate. Transportat de urgenţă la spital, colegii de muncă ai iubitei ucise i-au salvat viaţa. Ambii tineri lucrau la un spital din sudul Italiei, Sicilia.

„Am ucis-o pentru că m-a infectat cu coronavirus“, le-a declarat Antonio poliţiştilor. Însă, testele ulterioare au fost negative, arătand că niciunul dintre ei nu era infectat cu coronavirus, potrivit New York Post.


Apreciază și distribuie ⬆

Într-o postare pe Facebook, scrisă cu câteva zile înainte de a fi ucisă, Lorena îndemna la mai multă responsabilitate și respect.

„Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să dăm dovadă de responsabilitate şi dragoste pentru viaţă. Trebuie să arătăm respect pentru sine, pentru familie şi pentru ţară. Trebuie să ne amintim de cei care şi-au dedicat viaţa să îngrijească bolnavii“, scria doctoriţa.