Știri de ultimă oră, sănătate, economie, povești si breaking news

Dialog incredibil între un poliţist şi un şofer care nu i-a permis acestuia să-i atingă actele. „Te scot cu forţa dacă nu mi le dai, îţi dau cu spray şi ieşi singur“ – VIDEO

0

În localitatea Valea Mare, Mihnea Ciolan se afla în maşină cu prietena sa și a fost oprit de polițist. Întrebat unde se duce, Mihnea Ciolan i-a spus acestuia că fusese la bunica lui şi mergea să cumpere nişte cartofi. Asta scria, de altfel, şi în declaraţia  pe proprie răspundere pe care tânărul o avea completată și salvată în telefon. În momentul în care poliţiştul i-a luat telefonul să verifice, șoferul a ripostat: „Chiar dacă aveţi mănuşi, aţi atins şi alte lucruri… Dacă iau coronavirusul?”

„Asta e, nu mai fii aşa tupeist”, a fost răspunsul poliţistului care atunci când a fost întrebat cum se numeşte, a răspuns: Pahonţu.

Fără mască de protecţie, cu căştie în urechi și cu haina deschisă, poliţistul a continuat să-i ceară tânărului toate actele la control: buletinul, permisul şi talonul de asigurare. Pentru că şoferul i-a prezentat toate actele doar prin geam, refuzand să i le şi înmâneze polițistului, au apărut şi ameninţările: „Te scot cu forţa dacă nu-mi dai actele, îţi dau cu spray şi ieşi singur… îţi iau şi talonul pentru că aşa vreau eu”, a spus poliţistul.


Apreciază și distribuie ⬆

Revoltat, tânărul a sunat la 112 pentru a solicita ajutor. Dar… poliţistul care a preluat apelul l-a sfătuit să facă ceea ce i se spune și dacă este nemulţumit, să formuleze apoi o plângere către superiori.

Cearta dintre cei doi nu s-a oprit aici, ci a continuat pană cand poliţistul l-a invitat la secţie. După ce a ieşit, tânărul a postat pe Facebook discuţia pe care a avut-o cu poliţistul, menţionand într-un mesaj că a fost amendat cu suma de 1.100 de lei.

Video aici: adevarul.ro