Știri de ultimă oră, sănătate, economie, povești si breaking news

Bruce Willis, Demi Moore și fiicele lor în autoizolare.

0

În cele două decenii de când mariajul lor de 13 ani s-a încheiat, Bruce Willis și Demi Moore au depus toate eforturile pentru a păstra o prietenie solidă.

Echipa Bruce Willis – Demi Moore este cunoscuta în cercurile de la Hollywood ca fiind o echipa unita. Chiar și în carantină, cei doi actori formează o echipă pe cinste. Cei doi s-au lăsat fotografiați în pijamale alături de copiii lor.

Bruce Willis și Demi Moore

Bruce Willis și Demi Moore se bucură acum de compania celor dragi. Și-au asortat inclusiv pijamalele împreună cu fetele lor și prietenii acestora.

De exemplu, într-o fotografie postată de Tallulah, 26 ani, Bruce Willis și Demi Moore sunt unul lângă celălalt. Fiica lor, Scout, 28 ani, poate fi văzută în spatele lor, iar alături de ea este iubitul surorii ei, Dillon Buss.


Apreciază și distribuie ⬆

Într-o altă imagine publicată pe pagina lui Dillon, apar cele două surori cu prietenul lui Scout, Jake Miller.

Bruce Willis și Demi Moore

Bruce Willis și Demi Moore  au fost căsătoriți între anii 1987 – 2000 și au trei fete: Rumer, 31 ani, Scout și Tallulah. După divorț, Bruce și Demi s-au recăsătorit.

Bruce a mers la nunta lui Demi cu Ashton Kutcher, în 2005, de care între timp actrița s-a despărțit. La rândul ei, Demi a fost anul trecut prezentă la ceremonia de reînnoire a jurămintelor lui Willis cu soția sa actuală Emma Heming, cu care acesta are două fete.

Mai mult, Bruce și Emma au susținut-o pe Demi când vedeta și-a lansat controversatele memorii „Inside Out”, în 2019.

O familie mare și fericită!