Știri de ultimă oră, sănătate, economie, povești si breaking news

BREAKING NEWS: Președintele Colegiului Medicilor București, REACȚIE ASPRĂ după ce Raed Arafat a informat că demisiile vor avea obligatoriu preaviz

0

Președintele Colegiului Medicilor București, Cătălina Poiană, avertizează autoritățile că medicii trebuie să fie dotați cu echipamentele medicale esențiale pentru a putea face față numeroaselor cazuri de îmvolnăvire de coronavirus.


Apreciază și distribuie ⬆

După ce Raed Arafat a informat că medicii nu vor mai putea demisiona fără preaviz de 90 de zile, ea a reacționat, declarand pentru Antena 3 că „Ceea ce trebuie să ținem cont este faptul că autoritățile trebuie să asigure echipament medical adecvat cu zonele în care își desfășoară activitatea și cadrele medicale trebuie să fie acolo unde e nevoie de ele. Însă medicii trebuie să fie protejați. Nu sunt de acord cu medicii care își părăsesc locul de muncă în aceste condiții. Trebuie să facem apel la echilibru și să avem o abordare echilibrată. Cred că responsabilitatea fiecărui manager de spital de asigura circuite separate și a asigura siguranța pacienților”.