Știri de ultimă oră, sănătate, economie, povești si breaking news

Andrea Bocelli va cânta în Domul din Milano, de Paștele catolic

0
Tenorul italian Andrea Bocelli va interpreta în duminica Paștelui catolic o suită de cântece religioase, care vor fi difuzate în lumea întreagă în cadrul unui eveniment organizat fără spectatori la Domul din Milano, oraș situat în una dintre cele mai grav afectate regiuni ale lumii de pandemia de coronavirus, informează AFP, preluat de Agerpress.

Concertul va fi transmis din Domul din Milano pe Youtube, potrivit cotidianului Corriere della Sera, care a publicat marți și un text al tenorului Andrea Bocelli.

Nu va fi un concert. Va fi mai degrabă o ocazie de a ne ruga împreună: o rugăciune pentru Milano și pentru lume, în fața unui eveniment absolut dureros, tragic„, o bună ocazie pentru a difuza slujba de Paște și „un mesaj de iubire și de izbăvire„, a explicat tenorul italian.


Apreciază și distribuie ⬆

Biserica va fi goală, dar noi vom fi, sper, o vastă mulțime interconectată, grație internetului, uniți printr-un filon subtil, credința, care este mai puternică decât orice distanță aparentă”, a adăugat artistul.

Bocelli, unul dintre cei mai îndrăgiți și mai cunoscuți tenori la nivel internațional, va fi acompaniat de organistul catedralei, Emanuele Vianelli, pentru acest concert care va avea loc fără public.

Concertul „Bocelli: Music for Hope” va avea loc de la ora locală 19:00 p.m.(20:00, ora României).

Separat de acest concert, tenorul Andrea Bocelli a lansat o campanie, prin fundația sa, pentru a strânge fonduri destinate achiziționării de echipamente de protecție pentru personalul din spitale.